Det kan vara avgörande

2013-09-11, kl 21:36:04 Kommentarer: 2
Kategori: Hur kan vi?
Låt mig inte glömma att varje människa jag möter är en person, någon med tankar och känslor, rädslor och förhoppningar, mål och drömmar. En personlighet och en historia knuten till den. 
 
Låt mig inte glömma att varje människa jag möter är en person; någons syskon, någons morförälder, någons vän, någons granne. Någons förebild och stöttepelare, någons källa till värme, glädje, visdom och inspiration. En personlighet och en historia knuten till den.
 
Låt oss inte glömma att det yttre är bara just det - det yttre. Vem någon är avgörs aldrig av det yttre, däremot påverkar det yttre hur någon uppfattas, vilket i sin tur avgör hur någon blir bemött. Bemötandet påverkar sedan hur någon ser på sig själv, ett faktum som kan vara avgörande för hur någon mår och vad någon tar sig för. Det kan vara avgörande för hur någon lever sitt fortsatta liv.
 
Du och jag påverkar omgivningen, världen... Vi påverkar. Tänk vilken kraft som finns i vår påverkan. Så, min vän, låt oss tänka goda tankar om, och göra gott gentemot, någon. Någon som passerar oss i tillvaron. 
 
 

Playlist "Promenad"

2013-09-11, kl 21:29:51 Kommentarer: 0
Kategori: Från SVERIGE
Broken - Lifehouse
Closer To Love - Mat Kearney
(You Want To) Make A Memory - Bon Jovi
Chasing The Light - Mat Kearney
Ships In The Night - Mat Kearney
Hey Mama - Mat Kearney
 
 

En längtan efter det som är nu

2013-09-07, kl 11:58:04 Kommentarer: 0
Kategori: Från SVERIGE
Jag fann den där känslan igen, den som jag hade under större delen av gårdagen.  Kraft i benen, rena och klara tankar, energi och en längtan efter det som är nu. Och jag ska kämpa för att finna den varje gång jag behöver andas. Och andas behöver jag ju jämt. Jag vet att jag inte kommer att ge upp, det har jag nog vetat hela tiden, men jag vet också att det inte kommer att bli en lätt väg. Därför ska jag ge den där känslan näring. 
 
 
(BILDEN: Köping, Sverige)
 

RSS 2.0